Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ı makamında kabul etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, AKÜ ile Dazkırı Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ihale edilerek yapımına başlanan ve inşaatı devam eden Dazkırı Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binasının son durumu hakkında Rektör Solak’a bilgi verdi.

Nazik ziyareti sebebiyle misafirine teşekkür eden Solak, Dazkırı Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binasının yapımını yakından takip ettiğini ve inşaatın tamamlanmasıyla binanın tefriş ile ilgili ihtiyaçlarını hızla tamamlayacaklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyarette AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan da hazır bulundu.

29 Ocak 2019, Salı 464 kez görüntülendi