Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının 2018 yılı değerlendirme toplantısı açılışı için Afyonkarahisar’da bulunan Cirit, AKÜ’yü ziyaret etti.

AKÜ Şeref Defterini de imzalayan Yargıtay Başkanı Cirit ziyarette AKÜ’nün çeyrek asırlık tarihi ile sürekli gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önemli yüksek öğretim kurumlarından biri olduğunu belirtti. Cirit, “Afyon Kocatepe Üniversitesi, gerçekten çağdaş ve geniş öğrenci topluluğu olan güzel kampüsüyle örnek teşkil ediyor” dedi. Gerçekleşen ziyaret nedeniyle Cirit’e teşekkür eden Solak da AKÜ’de yürütülen akademik ve idari çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Cirit, AKÜ Şeref Defterinde şu ifadeleri kaleme aldı:

“Çok Değerli Rektörüm; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının Değerlendirme Toplantısı nedeniyle geldiğim Afyonkarahisar’da Rektörlüğünü yaptığınız Afyon Kocatepe Üniversitesinde gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerden dolayı sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.”

Ziyarete Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in yanı sıra Anayasa Mahkemesi Üyesi Celal Mümtaz Akıncı ile AKÜ Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı da katıldı.

22 Şubat 2019, Cuma 520 kez görüntülendi