Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, AKÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) yönetimini makamlarında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarete BESYO Müdürü Prof. Dr. Yücel Ocak, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yıldız, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Adem Poyraz, Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeniz Karagöz ve Yüksekokul Sekreteri Süleyman Oğuz katıldı.

Ziyaretin AKÜ yönetimine bir teşekkür anlamı taşıdığını söyleyen BESYO Müdürü Prof. Dr. Yücel Ocak, AKÜ BESYO’nun ülke sporuna katkılar sağlayan bir yüksekokul haline geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Bugün ülkemizdeki spor bilimleri fakülteleri ve BESYO’lar içerisinde spor tesisleri olarak oldukça iyi seviyeye ulaştık. Bu yapılaşmayla birlikte eğitim kalitemizi de oldukça artırdık. İlimizin ve ülkemiz sporuna ve spor bilimlerine ciddi katkılar sağlamaktayız. Mezun olan öğrencilerimizin öğretmen olarak atanma oranları oldukça yüksektir. Ayrıca Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve taşra teşkilatlarında çok sayıda antrenör ve spor uzmanı olarak çalışmaktadırlar. Bunlarla birlikte rekreasyon bölümü öğrencilerimiz, ilimiz spor salonlarında ve termal otellerin spor merkezlerinde ciddi açıkları kapatmaktadır. Yine şehrimize kampa gelen birçok takımın fiziksel ve fizyolojik performans testleri yüksekokuluz tarafından yapılmaktadır. Bugünlere gelmemizde katkıları olan üniversitemiz yönetimine ve ekibine, ilimizin yöneticilerine ve devletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”

Ziyaret sonunda BESYO Müdürü Prof. Dr. Yücel Ocak tarafından AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş’a teşekkür plaketi takdim edildi.

08 Nisan 2019, Pazartesi 584 kez görüntülendi