Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13’üncü ve 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş Afyonkarahisar protokolüne yönelik ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından kabul edilen Rektör Karakaş; daha sonra ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken ile İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan tarafından kabul edildi.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretlerinde Rektör Karakaş, AKÜ’nün tüm kamu kurumları ile daha önceki dönemlerde iyi ilişkiler kurulduğunu ve bu ilişkilerin kendi görev süresince de güçlenerek devam edeceğine inandığını kaydetti.

Ziyaretlerde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken ile İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan; Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilediler.

25 Nisan 2019, Perşembe 367 kez görüntülendi