Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Platformu temsilcilerini makamında kabul etti.

PTT adına gerçekleştirilen ziyarete Başmüdür Mahmut Özdemir ile birlikte Başmüdür Yardımcısı Hüseyin Kızıltaş, Pazarlama Müdürü Ömer Tekik, İşletme Hizmetleri Müdürü Mustafa Kızılöz ve Yapı Teknik Müdürü Uğur Çelikbaş katıldı.

Yeşilay Afyonkarahisar şubesine adına gerçekleştirilen ziyarete ise Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve beraberinde Yeşilay Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Kavas, Ramazan Kaya, Betül Aytekin ve Genç Yeşilay Kulübü Başkanı Kevser Aydoğmuş katıldı.

STK Platformu temsilcilerinin ziyaretine ise STK Platformu Başkanı Ahmet Ertürk ile birlikte Hayrat Vakfı adına Mesut Hazarcı ve Ali Başar, Anadolu Gençlik Derneği adına Muharrem Çoşkun, ADDER adına Ufuk Köylü, İnsan ve Medeniyet Hareketi adına Zekai İnan, İlim Yayma Cemiyeti adına Ali Zengin, Afyon Eğitim ve Kültür Vakfı adına Ramazan Kıymık ve Ali Keskin, Türkiye Gençlik Vakfı adına Yunus Emre Korkmaz, Semerkand Vakfı adına Fatih Elibol, Yeşilay adına Arif Kavas, Milli Gençlik Vakfı adına Mevlüt Üyümez, Birlik Vakfı adına Mevlüt Yavuz ve Sağlık Derneği adına Ramazan Kaya katıldı.

Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran’ın ziyaretine ise Hastane Müdürleri Kadir Oruç ve Mustafa Dener ile birlikte Başhekim Yardımcıları Fatih Çapanoğlu, Oğuz Serdar Bayrak, Ahmet Koyuncu, Özgür Eroğlu, Necla Civelek ve Hastane Baş Hemşiresi Hatice Özsoy, Başhemşire Yardımcıları Emre Karaboğa, Gülten Gökkuş, Tuğba Çoşkun, İhsan Karaca, Mustafa Boya ve Serap Durmaz katıldı.

Rektör Karakaş ayrıca Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Koordinatörü Bahri Turunç ile koordinatörlük personeli Murat Akdaş’ı da kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

09 Mayıs 2019, Perşembe 811 kez görüntülendi