Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü öğrencileri “II. THM Bölümü Çalgı Sınıfları Etkinliği” kapsamında bireysel olarak bir dizi dinleti gerçekleştirdiler.

Doç. Servet Yaşar, Öğr. Gör. Osman Fethi Ark, Öğr. Gör. Eyüp Koca, Öğretim Elemanları Ahmet Özen, Emrah Kalın, Murat Gülbitti, Veli Yöntem ve Süleyman Arıkan’ın öğrencileri bir yıllık müfredat kapsamında öğrendiği yöresel icra tekniklerine ilişkin bilgi ve birikimlerini hafta boyunca sahnede sergilediler. Ayrıca, etkinliklere Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarından davetli olarak katılan Öğr. Gör. Dr. Zeynel Demir’in bağlama ile, Öğr. Gör. Dr. Mahmut Karagenç’in kaval ile ve Öğr. Gör. Dr. Özgür Çelik’in ise kabak kemane ile sergiledikleri performanslar dinleyicilerden büyük beğeni aldı.

Konservatuvar binası içerisinde yer alan ve ayrı bir sahne atmosferi veren  “Konser Sokağı”nda gerçekleşen etkinliklere, üniversite dışından da dinleyicilerin ilgisinin yoğun oldu.

13 Mayıs 2019, Pazartesi 545 kez görüntülendi