Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Odak Gazetesi muhabirleri Ahmet Sarlık ve Ahmet Işık ile Anahaber Gazetesi muhabirleri Satılmış Akkaş ve Mevlüt Tınas’ı makamında kabul etti.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde misafirlerine üniversiteye ilişkin bilgiler veren Rektör Karakaş, yönetim olarak ana hedeflerinin eğitim kalitesini artırmak olduğunu belirtti. Karakaş, üniversitede enstitüler ve fakülteler başta olmak üzere pek çok önemli uygulama ve araştırma merkezinin yeni dönemde adlarının duyulabilmesi amacıyla çalışmalar yürütüleceğini belirterek, bunun için medyanın önemli bir vesile olduğunun bilincinde olduklarını dile getirdi. Medya mensupları ile önceki görevlerinde olduğu gibi müspet ilişkilerin sürmesini arzu ettiğini ifade eden Karakaş, bu konuda kurumsal anlamda gerekli çalışmaların yürütüleceğini de sözlerine ekledi. Karşılıklı bilgi alışverişinin gerçekleştiği nezaket ziyaretinde misafirleri Rektör Karakaş’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, Karakaş da misafirlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

20 Mayıs 2019, Pazartesi 396 kez görüntülendi