Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş tebrik ziyareti için gelen misafirlerini kabul etti.

Kadın Girişimciler Kurulu adına gerçekleştirilen ziyarete Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman, Başkan Yardımcıları Arzu Duman, Memnune Soykasap, Müjgan Gölçükyağcı ve Mesude İntepe ile birlikte üyeler Pınar Demirbağ, Rabia Güzbey, Sema Akdağ, Nilgün Seçen, Nilgün Yıldırım, Nurgül Uyar, Funda Güleç Yaman, Mukadder Uluışık ve Derya Gürer katıldı.

Adaleti Savunanlar Derneği (AS-DER) adına gerçekleştirilen ziyarette ise Afyonkarahisar İl Temsilciliği Başkanı Arif Ören ve Başkan Yardımcısı Ramazan Ertaş ile beraber dernek üyeleri Ömer Tunç, Fatih Özkul ve Mustafa Kabu yer aldı.

Rektör Karakaş ayrıca Şuhut Kayabelen Köyü Folklor Araştırma Derneği Başkanı Kazım Demirer’i de makamında kabul etti. AKÜ Sosyoloji Bölümü mezunu olduğu belirten Demirer, Rektör Karakaş’ı 8 Haziran 2019 tarihinde Şuhut Kayabelen Köyünde düzenlenecek olan festivale davet etti.

Misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

22 Mayıs 2019, Çarşamba 670 kez görüntülendi