Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, hayırlı olsun ziyareti için gelen misafirlerini makamında kabul etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’un gerçekleştirdiği ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın ile Park ve Bahçeler Müdürü Kasım Baydar ile Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Yiğit Şimşek de yer aldı. AKÜ’deki ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) adına gerçekleştirilen ziyarete ise Müdür Prof. Dr. Ethem Kadri Pektaş ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Efe ile birlikte Dr. Öğr. Üyeleri Mustafa Nal, Volkan Göçoğlu, A. Vahab Korkmaz, Serhan Haner, Elvan Akgül ve memur Abdullah Kalaycı ile Alaattin Şimşek ve Yüksekokul Sekreteri Halit Toker katıldı. Ziyarette misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

13 Haziran 2019, Perşembe 595 kez görüntülendi