Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Mutluer, Denetim Kurulu Üyesi İbrahim Savrukoğlu, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Delegesi Ali Rıza Gürakar ile Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu katıldı.

Ziyarette Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilerek güçlendirilmesi başta olmak üzere kurumsal ilişkilerin daha iyi noktalara ulaştırılması konularında istişarede bulunuldu. Karşılıklı işbirliğinin güçlendirilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

20 Haziran 2019, Perşembe 438 kez görüntülendi