Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sinanpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Doç. Dr. Mustafa Karazeybek düzenlenen törenle Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özdinç’e devretti.

Sinanpaşa MYO’da yapılan devir teslim törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Aydoğdu, Enformatik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Recai Türkmen, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Güngör, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm öğretim üyesi Dr. Erhan Ünal ile MYO’da görevli akademik ve idari personel katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, görevi devreden Doç. Dr. Mustafa Karazeybek’e Sinanpaşa MYO’ya sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek Dr. Öğr. Üyesi Özdinç’e başarı dileklerini iletti.  Görevi devralan Dr. Öğr. Üyesi Özdinç ise görevi layıkıyla yerine getiren Doç. Dr. Mustafa Karazeybek’e yaptığı katkılar ve destekleri için teşekkür ederek, özellikle bilişim alanında AKÜ’ye ve Sinanpaşa’ya katkı sunmayı hedefleyeceklerini belirtti. Sinanpaşa MYO Müdürlüğü görevini devreden Doç. Dr. Mustafa Karazeybek ise Sinanpaşa Meslek Yüksekokulunda çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi gereken konularda Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özdinç’in başarılı olacağına inandığını belirtti.

Tören, Sinanpaşa Meslek Yüksekokulunun tarihi binası önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

27 Haziran 2019, Perşembe 951 kez görüntülendi