Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin PTT hizmetlerinden biri olan kargo hizmetlerinden avantajlı koşullarda yararlanabilmesi için anlaşma imzalandı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir tarafından imzalanan sözleşme gereğince, Afyon Kocatepe Üniversitesi akademik ve idari personel ile öğrencilere ait gönderiler PTT tarafından yüzde 50 indirimli olarak taşınacak.

Rektörlük makamında imzalanan sözleşme kapsamında; AKÜ akademik ve idari personel ile öğrencilerine ait APS Kurye, Posta Kargosu veya Kargo gönderilerinin yurtiçinde kabulü, taşınması ve alıcılarına teslim hizmeti indirimli olarak gerçekleştirilecek. Bir yıl süreyle geçerli olacak sözleşme gereği, AKÜ akademik ve idari personeli ile öğrencileri kurum kimliklerini gönderilerinin kabul anında ibraz etmek kaydıyla sözleşmenin sunduğu fiyat indiriminden yararlanabilecek.

Protokol esnasında AKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran ile PTT Pazarlama Müdürü Ömer Tekik’te hazır bulundu.

22 Temmuz 2019, Pazartesi 1953 kez görüntülendi