Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulunun (MYO) proje partneri olduğu “WirelessUp!” isimli Avrupa Birliği projesi için ekipman alımı yapıldı.

“Eğiticilerin Eğitimi” programına yönelik olarak proje bütçesinden yaklaşık 20.000 TL tutarında sensör ekipmanlarının alımı tamamlanarak, Bolvadin MYO’ya teslimi yapıldı. Ekipmanların teslimi sırasında Bolvadin MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Ciğerci, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Cantürk Kayahan, Proje Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör Fatih Bıyıklı ve Bolvadin MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fevzi Özek hazır bulundu.

Bolvadin MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı Ciğerci, Meslek Yüksekokulu olarak 2017 yılında başlamış olan proje çalışmalarına destek olmak istediklerini ve proje koordinatörlüğüne de başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti. Proje Koordinatörü Prof. Dr. Cantürk Kayahan ise bu tip uzun soluklu projelerin hem başlangıç, hem sürdürme hem de finali için ekip çalışmasının önemli olduğunu ve de Bolvadin MYO’da proje kapsamında katkı yapabilmekten onur duyduklarını belirtti.

20 Eylül 2019, Cuma 550 kez görüntülendi