Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü mezunlarının yapıtlarından oluşan “Mezunlar Sergisi” açıldı.

15 Ekim 2019 tarihine kadar Resim Bölümü Sergi Alanında (1.Kat) ziyaret edilebilecek serginin açılış törenine GSF Dekanı V. Prof. Dr. Selçuk Akçay ve Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Erol’un yanı sıra AKÜ GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, Resim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erdal Ünsal ile birlikte çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

2013-2018 yılları arasında AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan ve birer yağlıboya yapıtıyla sergide yer alan isimler ise şöyle:

Ahmet Taner, Ayşenur Azbay, Bahar Sever, Burcu Sergici, Ceren Cengiz, Demet Tülüce, Dilayda Kırca, Ebru Püsküllüoğlu, Eda Yıldız, Elçin Yayan, Emine Nur Sönmez, Esra Ömür, Evren Kortağ, Gözde Karaca, Hafize Karadem, Halil İbrahim Kurtul, Halil Sarlık, Halil Yılmaz, Hasan Çolak, İbrahim Duru, Meliha Yıldırım, Müjgân Çakar, Müslim Kerimov, Ömer Marhan, Seçil Aras, Sibel Şimşek ve Sultan Sevinç.

02 Ekim 2019, Çarşamba 600 kez görüntülendi