Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, nezaket ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında kabul etti.

Karakaş ziyaretler kapsamında, Çay Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Atlı, Çay Ticaret Odası Başkanı Salih Kaygısız, AK Parti Çay İlçe Başkanı İbrahim Türkkan ve Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Koçak’ı makamında kabul etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker de hazır bulundu.

Ziyaretler kapsamında Karakaş ayrıca Fertillife Sağlık Grubundan Dr. Fatih Öğüç ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Aydemir Kurt; Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu Afyonkarahisar İl Başkanı Hulusi Güngör ve Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Afyonkarahisar İl Başkanı Yakup Şenol ile bir araya geldi.

Türkiye Gençlik Vakfı adına gerçekleştirilen ziyarette ise Türkiye Gençlik Vakfı Afyonkarahisar İl Koordinatörü Hakan Sandıkçı ve alt birim sorumluları Harun Arslan ile Nurullah Kızık yer aldı.

Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Rektör Karakaş ise nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

03 Ekim 2019, Perşembe 453 kez görüntülendi