Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından yaya güvenliği etkinliği ve “Şuhut Patatesi Hasadı Tarla Günü” etkinliği düzenlendi.

Şuhut Kaymakamlığı tarafından organize edilen Şuhut Patatesi Hasadı Tarla Günü etkinliğine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş ile birlikte ilçe protokolü, üniversite personeli ve patates üreticileri katıldı.

Patates tarlasından ürünlerin hasadıyla başlayan etkinlikte, patates üretimi ile ilgili bilgiler verildi. Etkinlik kapsamında Şuhut patatesinin marka değeri kazanması amacıyla Şuhut MYO Reklamcılık Bölümü tarafından tasarımı yapılan logo ve maskotların tanıtımı yapıldı.

Şuhut MYO Yaya Güvenliğinin Nöbetçisi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesi ile birlikte, Şuhut MYO’da da yaya güvenliği etkinliği düzenlendi. “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” uygulamasına destek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçe merkezi, belde ve köy okul önlerinde bulunan yaya geçitlerinde kontrol uygulaması yaptı.

Şuhut MYO öğrencilerinin de yer aldığı etkinlikte, öğrenciler ile birlikte etkinliğe katılanlar, trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için Şuhut merkez ve Karaadilli’de düzenlenen yaya geçidi nöbetine katıldı.

04 Ekim 2019, Cuma 421 kez görüntülendi