Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi (Zafer Teknopark A.Ş.) 2019 yılı 6. Yönetim Kurulu toplantısı için Afyon Kocatepe Üniversitesine gelen Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker’in hazır bulunduğu ziyarette Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ile Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş de yer aldı.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Karakaş, nazik ziyareti nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

11 Ekim 2019, Cuma 460 kez görüntülendi