Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesinde Mesleki Paylaşım Günleri başladı.

Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Turan Civelek başkanlığında organize edilen etkinliklerde ilk etapta 10 farklı konuşmacı, farklı günlerde öğrencilerle bir araya gelecek. Bu etkinlik çerçevesinde veteriner hekimlik alanında Türkiye’de başarılı işlere imza atmış, bu alanda fark ortaya koymuş veteriner hekimler ve alanla ilgili iş insanları Veteriner Fakültesi öğrencisi genç veteriner hekim adayları ile buluşarak mesleki deneyimlerini paylaşma imkanı bulacak.

Etkinliğin ilk davetlisi olan Metropolitan Hayvan Hastanesi sahibi Dr. Levent Uğurlu, öğrencilerle bir araya gelerek mesleki alandaki tecrübelerini paylaştı. İkinci davetli ise Pet Hospital Hayvan Hastanesi sahibi Uzm. Veteriner Hekim Hakan Köse oldu. Davetlilerin sunumları ve sorular sonrası etkinlikler günün anısına plaket takdimi ile son buldu.

Mesleki Paylaşım Günleri; 21 Ekim 2019 Pazartesi günü VTM Hayvan Hastanesinden Dr. Oğuz Kuzucu, 22 Ekim 2019 Salı günü Akdeniz Hayvan Hastanesinden Uzm. Cenk Süer, 23 Ekim 2019 Çarşamba günü  ise Pegasos Hayvan Hastanesinden Uzm. Aziz Azizoğlu’nun katılımı ile devam edecek.

21 Ekim 2019, Pazartesi 624 kez görüntülendi