Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, nezaket ziyareti için gelen misafirlerini makamında kabul etti.

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şubesi adına gerçekleştirilen ziyarete Şube Başkanı Nizamettin Şenol ile birlikte Türk Eğitim Sen AKÜ Temsilcileri İbrahim Gültekin, Lokman Meydan, Veysel Sağdıç ve Musa Çevik katıldı.

DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar Genel Müdürü Sayit Önay’ın gerçekleştirdiği ziyarette Pazarlama Müdürü Seçkin Beksarı ile Satış Yetkilisi Burak Şahin yer aldı.

Rektör Karakaş, Gün FM adına gerçekleştirilen ziyarette ise  Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir ve Gün Fm Yetkilisi Nur Göçen ile görüştü.

Afyonkarahisar İmam Hatip Lisesinin gerçekleştirdiği ziyarette Okul Müdürü Ramazan Özen, Müdür Yardımcıları Hanefi Koçer ve Süleyman Adıyaman ile Öğretmen Esma Karakaş yer aldı.

Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

23 Ekim 2019, Çarşamba 488 kez görüntülendi