DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar Genel Müdürü Sayit Önay ve Satış ve Pazarlama Müdürü Seçkin Beksarı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında turizm eğitimi ve sektördeki uygulamalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca DoubleTree by Hilton Genel Müdürü Sayit Önay; işbaşı uygulama eğitimi, staj imkânları ve kariyer günleri ile ilgili Turizm Fakültesi ve öğrencilerine destek vereceklerini, öğrencilere staj ve çalışma konularında da yardımcı olarak onları sektöre hazırlayacaklarını ifade etti.

Görüşmenin sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, dekan yardımcıları ve bölüm başkanları ile birlikte fakültenin uygulama alanlarını gezen Önay’a gezilen yerlerle ilgili bilgi verildi.

12 Kasım 2019, Salı 557 kez görüntülendi