Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu (MYO) Hayalimdeki Oyuncak Projesi ile ilkokul öğrencilerini hayallerindeki oyuncaklarla buluşturdu.

“Hayalimdeki Oyuncak Projesi” kapsamında Arızlı – Kılıçkaya İlkokulu ve Karacaören İlkokulu öğrencileri resimlerini çizdikleri hayallerindeki oyuncaklar ile buluştu. Proje, bir ay önce ilkokul öğrencilerinin hayallerindeki resimleri çizmesi ile başladı. Şuhut MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. M. Akif Ağtaş, Öğr. Grv. Kübra Uyar, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şube Müdürü Mustafa Kemal Avşar, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sümeyra Kaya tarafından öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile proje kapsamında seçilen okullar ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında Şuhut MYO öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından temin edilen oyuncaklar öğrencilere hediye edildi. Üniversite öğrencilerinin kardeş okul öğrencileri ile bir araya gelmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, hediye veren ve hediye alan öğrencilerin buluşması ile renkli görüntülere sahne oldu.

05 Aralık 2019, Perşembe 377 kez görüntülendi