Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Elmas’ın da yer aldığı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2523 çağrılı Türkiye-Güney Kore İkili İş Birliği Projesi desteklenmeye hak kazandı.

AKÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan Elmas’ın uzman ekibinde yer aldığı ve Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Tülin Güler Yıldız yürütücülüğünde hazırlanan TÜBİTAK 2523 ikili iş birliği projesi desteklenmeye hak kazandı. Türkiye’den ve Güney Kore’den akademisyenlerin oluşturduğu iki ekibin birlikte çalışarak oluşturduğu “Integrating Sustainable Development into Early Childhood Education: An Effort Through Modules and Professional Development” başlıklı proje, TÜBİTAK ve Güney Kore Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumuna (NRF) sunuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda sadece 7 başvuruya destek verildi. Dr. Öğr. Üyesi Elmas’ın uzman ekibinde yer aldığı proje, kabul edilen başvurular arasında eğitim alanından destek alan tek proje oldu.

Proje hakkındaki detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.

05 Aralık 2019, Perşembe 1200 kez görüntülendi