Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Hukuk, Güzel Sanatlar, Teknoloji ve Mühendislik Fakültelerini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Karakaş, fakülte ziyaretlerinde dersliklerde ve kantinlerde öğrencilerin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Karakaş’a ziyaretlerde öğrenciler, kampüs içi ulaşım, kantinler, yaz okulu, bütünlemeler ve laboratuvarlar gibi hususlarda şikayet ve taleplerini ilettiler. Karakaş, AKÜ’nün öğrenci merkezli ve kalite odaklı bir üniversite olduğunu belirterek öğrencilerin talep ve şikayetleri konusunda ilgili birimlerce düzenlemelerin ve iyileştirmelerin yapılacağını ifade etti.

Ziyaretinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Aydoğan eşlik ettiler.

06 Aralık 2019, Cuma 722 kez görüntülendi