Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültesi spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yücel Ocak, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yunus Tortop, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Emine Türk, Özel Sporcular İl Spor Dalı Temsilcisi Hanife Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile birlikte özel sporcular ve öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile özel sporcular arasında basketbol ve voleybol müsabakaları yapıldı.

Farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcı sporculara kupa ve madalya takdiminin ardından sona erdi.

06 Aralık 2019, Cuma 303 kez görüntülendi