Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile beraberindeki heyeti ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu’yu makamında kabul etti.

Rektör Karakaş, CİB Afyonkarahisar İl Müdürü Burcu ile yaptığı görüşmede iki kurum arasında medya çalışanlarına yönelik ortaklaşa yürütülebilecek konular hakkında istişarede bulundu.

Rektör Karakaş daha sonra ise Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile bir araya geldi. Görüşmede Afyonkarahisar İl Müftülüğünce yürütülecek olan “Onun Gibi Yaşamak” isimli yarışma projesinin Müftülük ve AKÜ iş birliğinde yürütülmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede ayrıca yarışmanın, AKÜ bünyesinde bulunan öğrencilerin katılımı ile yürütülebilmesi için izlenecek yollara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Karakaş’ın Müftü Kabukçu’yu kabulünde Şube Müdürü Hasan Demir, Vaiz Ebubekir Çetiner ve Manevi Danışmanlar Esra Pekuslu, Zafer Işıklı ve Mehmet Kılınç da yer aldı.

16 Aralık 2019, Pazartesi 508 kez görüntülendi