Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)  Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Karakaş, TÜBA Başkanlığına atanması nedeniyle Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

TÜBA ve AKÜ arasındaki iş birliğinin artırılması hususunda istişarede bulunulan ziyarette ayrıca AKÜ, TÜBA ve AFJET iş birliğinde 19-21 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olan Jeotermal Enerji Çalıştayı ve Paneli’ne ilişkin detaylar görüşüldü.

Jeotermal Enerji Çalıştayı ve Paneli Hakkında

Afyon Kocatepe Üniversitesinin ev sahipliğinde Türkiye Bilimler Akademisi Enerji Çalışma Grubu tarafından, 19-21 Şubat 2020 tarihleri arasında, Jeotermal Enerji Çalıştayı ve Paneli Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecektir. Çalıştayda, jeotermal enerjiyle ilgili üniversiteler, kamu kurumları, özel sektör, meslek odaları ve sivil toplum örgüt temsilcileri bir araya gelecektir. Çalıştay kapsamında yapılacak bilimsel oturum ve panellerde jeotermal enerji konusunda ülkemizin potansiyeli, bilimsel çalışmalar, güncel uygulamalar ve sektörün ihtiyaçları, beklentileri ve sorunları gibi konuların konuşulması ve tartışılması ve böylece çalıştayın ülkemiz jeotermal sektörüne katkı sağlaması beklenmektedir.

20 Aralık 2019, Cuma 467 kez görüntülendi