Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, misafirlerini makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ilkinde Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner yer aldı. Ziyarette Sandıklı’da yer alan ön lisans ve lisans programları hakkında AKÜ, Sandıklı Kaymakamlığı ve Sandıklı Belediyesi arasındaki iş birliğinin arttırılması yönünde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Odak Gazetesi adına gerçekleştirilen ziyarette ise Odak Gazetesi muhabirleri Ahmet Sarlık ve Ahmet Işık katıldı. Ziyarette, AKÜ bünyesinde yürütülen faaliyetler ile eğitim ve öğretim konularında yapılan çalışmalar ve gelişmeler hakkında ziyaretçiler bilgilendirildi.

Rektör Karakaş ayrıca Milli Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Salman’ı da makamında kabul etti. AKÜ Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Erol ile Milli Savunma Üniversitesi yetkililerinin de yer aldığı ziyarette istişarede bulunuldu.

Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

24 Aralık 2019, Salı 490 kez görüntülendi