Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile AKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencilerinin yapıtlarından oluşan karma resim sergisi açıldı.

Turizm Fakültesi sergi alanında gerçekleştirilen sergi açılışına AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elbeyi Pelit, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi F. Nuri Kara ile Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun’un yanı sıra öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen sergi, Resim Bölümü lisans öğrencileri Hüseyin Şahin İme, İmam Ay, Kader Geçici, Mehmet Manav, Muhammed Nur Aslan, Mustafa Altındal, Tuğba Yırtıkgöz ile Sanat ve Tasarım Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Ahmet Taner, Burçak Yazıcı, Eda Taşer, Ersin Akın, Hafize Karadem, Hasan Çolak, Mustafa Yüzükoca ve Müjgân Çakar’ın toplamda 15 eserinden oluşuyor.

Sergi, 25 Ocak 2020 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

26 Aralık 2019, Perşembe 523 kez görüntülendi