Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Üniversiteli Akademik Kültür Topluluğu (ÜNİAK) ile Afyonkarahisar Belediyesi tarafından öğrencilere kumpir ikram edildi.

AKÜ Merkez Kütüphane önünde gerçekleştirilen etkinliğe AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte öğrenciler katıldı.

Şuhut patatesinden yapılan kumpirlerin öğrencilere ikram edildiği etkinlikte; Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, sınav stresine kısa bir mola verilmesi adına öğrencilere kumpir ikram edildiğini belirtti.

Afyonkarahisar Belediyesi ile AKÜ ÜNİAK iş birliğinde daha önce de AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü girişinde ve İslami İlimler Fakültesinde, final sınavlarına girecek öğrencilere “Çorba Bahane Notlar Şahane” sloganı ile çorba ikram edilmişti.

06 Ocak 2020, Pazartesi 712 kez görüntülendi