Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genel Sekreteri Mehmet Tabak’ın emekli olmasının ardından AKÜ Genel Sekreterlik görevine İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran atandı.

Ceran’a yeni görevinin tevdi edildiği toplantıda konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ eski Genel Sekreteri Mehmet Tabak’a görevde bulunduğu süre zarfında yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesinin çözüm odaklı, ortak aklı gözeten ve istişareye dayalı bir yönetim anlayışı ile yönetildiğini, bu kapsamda idari işlemlerin daha hızlı ve verimli olarak yürütülebilmesi adına genel sekreterlik makamının önem arz ettiğini belirtti. Karakaş, AKÜ Yönetiminin yeni genel sekreterinin de dâhil olduğu yapılanmasıyla, yönetim süreçlerinde ortak aklı merkeze koyan, istişareye dayalı ve çözüm odaklı kurumsallaşmanın önemli olduğu bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğini kaydetti.

AKÜ Genel Sekreteri İhsan Ceran ise uzun yıllardır Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek ekip çalışması içinde, ortak akıl ve istişareye dayalı bir anlayışla üniversitenin daha iyi konumlara gelmesi için emek vereceğini ifade etti.

07 Ocak 2020, Salı 2572 kez görüntülendi