Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 112 Acil Çağrı Merkezi tanıtımı için gelen heyeti kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarete 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Gülsün Ateş Doğan, Afyonkarahisar İtfaiye Eğitim Grup Amiri Erol Barış, Güvenlik ve Acil Koordinasyon Merkez Başkanlığı Yetkilisi Erkan Şahinci, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Yetkilisi Yakup Ulucan, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Yetkilisi Uzm. J. Çavuş Recep Bolat, 112 Ambulans Servis Yetkilisi Mustafa Ateş, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü Yetkilisi Fatih Sezer, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Yetkilisi Lutfi Çalık ve 112 Acil Çağrı Merkezi Ön Masa Yetkilisi Ahmet Omay katıldı.

Ziyarette 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Gülsün Ateş Doğan tarafından Rektör Karakaş’a 112 Acil Çağrı Merkezi ile ilgili bilgiler verilerek, acil çağrı numaralarının tek çatı altında toplandığını ve bu konuda vatandaşlara yönelik tanıtım faaliyetlerin sürdüreceklerini kaydetti.

Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

09 Ocak 2020, Perşembe 958 kez görüntülendi