Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, ÇİMSA Çimento Fabrika Yöneticilerini kabul etti.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in de yer aldığı ziyarette AKÜ Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Erol, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Aksoy ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şahin, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Kayalı ve Fakülte Sekreteri Yücel Güllü de hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Afyonkarahisar ÇİMSA Çimento Fabrika Müdürü Ersoy Nisanoğlu, Operasyon Lideri Alparslan Hazar, Bakım-Planlama Liderleri Mustafa Yıldırım ve Osman Aydın, Hammadde Lideri Mehmet Şirin Güneri, İnsan Kaynakları Uzmanı Demet Tetik, Kalite Mühendisi Perihan Arseven ile Çevre ve Atık Lideri Cengiz Yurttutan katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette üniversite sanayi iş birliği hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. AKÜ’nün, AR-GE faaliyetleri konusunda gerçekleştirdiği çalışmaların da görüşüldüğü ziyarette, Teknoloji Fakültesinde öğrenim gören öğrencilere işbaşı eğitim ve staj imkanlarının sağlanması konusunda da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

 

20 Ocak 2020, Pazartesi 926 kez görüntülendi