Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, nezaket ziyaretinde bulunan misafirlerini makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Rektör Karakaş ilk olarak Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ile Gazeteci Dinçay Doğar’ı kabul etti. Daha sonra Rektör Karakaş, Afyonkarahisarlı iş insanı Hüseyin Özharputlu ile makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından ise Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı kabul eden Karakaş, Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde Rektör Karakaş, nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.

21 Ocak 2020, Salı 688 kez görüntülendi