Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) Güney Kariyer Fuarı 2020 toplantısının ikincisine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından ‘’Yetenek Her Yerde’’ temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen Güney Kariyer Fuarı 2020 toplantısının ikincisi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dicle Özdemir Küçükçapraz, AKÜ GİKAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar ve GİKAM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emrah Bozkurt ile birlikte paydaş üniversitelerin temsilcileri katıldı.

Güney Kariyer Fuarı çalışmalarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, paydaş üniversite temsilcileriyle çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dulupçu, “Siz paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımız özverili bir şekilde devam ediyor. Bu özverili çalışmanın sonunda başarılı bir Kariyer Fuarı gerçekleştireceğiz. Hep birlikte misafirlerimizi Isparta’da memnuniyetle ağırlayacağız. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantı, önceki çalışmaların değerlendirilmesinin ardından bundan sonra yapılacaklar üzerine fikir alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.

24 Ocak 2020, Cuma 494 kez görüntülendi