Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından “Dünya Kadınlar Günü” kapsamında düzenlenen ve öğretim elemanlarının yapıtlarından oluşan “Disiplinlerarası Karma Sergi”nin açılış töreni AKÜ GSF Seramik Bölümü Sergi Alanında gerçekleştirildi.

22 öğretim elemanın yapıtının yer aldığı serginin açılışına AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, GSF Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi F. Nuri Kara ile birlikte öğretim elemanları, öğrenciler ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

26 Mart 2020’ye kadar açık kalacak olan sergi; Geleneksel El Sanatları Bölümü öğretim elemanları Sultan Sökmen, Ülkü Küçükkurt; İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim elemanları Fatih Mazlum, Fügen Özer Gönül; Resim Bölümü öğretim elemanları Deniz Kartal Kara, Emre Çalış, Erdal Ünsal, F. Nuri Kara, Gökay Tazegül, Hülya Parlakkalay, Kayhan Metin, Ulviye Şirzadova, Yasemin Kaplan; Seramik Bölümü öğretim elemanları A. Baha Örken, Canan Gürel Ak, Hakan Ergün, Hakan Pekyaman, Kamuran Ak; Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanları Hakan Yılmaz, Hayati Ulusay ve Tolga Gürocak ile Temel Eğitim Bölümünden Sibel Timur Şahin’in toplam 33 eserinden oluşuyor.

12 Mart 2020, Perşembe 379 kez görüntülendi