Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından dereceyle dönen Emirdağ Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerini kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Emirdağ MYO Aşçılık Bölümü 2. sınıf öğrencileri Hüseyin Tuğsel, Gürkan Gemi ve Sedanur Öksüz ile birlikte Emirdağ MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız, Aşçılık Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erhan Babaç ve Aşçılık Programı öğretim elamanı Öğr. Gör. Hülya Mutlu katıldı.

Ziyarette AKÜ’ye altın madalya kazandıran öğrencileri kutlayan Rektör Karakaş, kazanılan birinciliğin Afyonkarahisar’a özgü Emirdağ Yoğurdu ve coğrafi işaretli ürünlerden olan Afyonkarahisar Kaymağı kullanılarak hazırlandığı için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti.

13 Mart 2020, Cuma 464 kez görüntülendi