Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüp ve topluluklarının teknik çalışmalarında kullanması amacıyla oluşturulan atölyeleri ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz Bıdık ile birlikte atölyelerde incelemelerde bulunan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, öğrencilerle görüşerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. AKÜ Havacılık ve RC Araçlar Topluluğu bünyesinde kurulan, danışmanlıklarını Dr. Öğr. Üyesi M. Recai Türkmen ve Öğr. Gör. Hasan Akkoç’un yaptığı AKUFlyTech ve K.A.O.S. takımlarının çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Karakaş, Teknofest kapsamında düzenlenecek olan 5. TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması’nın ön elemesini geçerek destek almaya hak kazanan AKUFlyTech ve K.A.O.S. takımlarına başarılar diledi.

Atölyelerde Teknofest kapsamındaki yarışmalara katılan takımlar ile birlikte Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol uyarınca Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinden öğretmenler ve öğrenciler de çalışmalar yürütüyor.

28 Temmuz 2020, Salı 625 kez görüntülendi