Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim elemanları tarafından  sunulan “Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümüne Yönelik Sanat ve Müzik İnsanlarının Proje Önerileri” başlıklı bildirileri, “30 Ağustos Bilim Ödülü’ne” layık görüldü.

28-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında Ankara’da online olarak düzenlenen 2. Uluslararası 30 Ağustos Bilimsel Araştırmalar Sempozyumu’nda; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara ve Arş. Gör. Hakan Yılmaz ile Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen, “Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümüne Yönelik Sanat ve Müzik İnsanlarının Proje Önerileri” başlıklı bildirileri, kongre bilim kurulu ve jürisi tarafından “30 Ağustos Bilim Ödülü’ne layık görüldü.

01 Eylül 2020, Salı 407 kez görüntülendi