Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü mezunlarının yapıtlarından oluşan “Mezunlar Sergisi – 1.Seçki” açıldı.

29 Mart 2021 tarihine kadar AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde ziyaret edilebilecek serginin açılış törenine AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi mezunlarının yanı sıra AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, GSF Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, AKÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Demirtaş, GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara, GSF Resim Bölümü öğretim elemanları ile birlikte Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Mezunların farklı tekniklerle gerçekleştirdikleri 78 adet yapıtın iki ay süreyle sanatseverlerle buluşacağı sergide yer alan isimler ise şöyle:

Ahmet Bolat, Ahmet Taner, Ali Ferit Özçelik, Arzu Şahin, Ayşe Demirci, Ayşenur Azbay, Bahar Sever, Barış Öbek, Berna Koçer, Burçak Yazıcı, Dursun Arslan, Ersin Akın, Esma Nur Torun, Esmehan Yeni, Esra Ömür, Evren Kortağ, Fatma Küçükgöçen, Ferhat Salman, Feyza Nur Acar, Gözde Karaca, Halil Yılmaz, Handan Akbulut, Hasan Çolak, İsmail Çamlıcalı, Kader Geçici, Kübra Öcalan, Mehmet Manav, Meliha Yıldırım, Meltem Başyiğit, Mustafa Yüzükoca, Müjgân Çakar, Nurcan Çalışgan, Nurşah Durmuş, Nurullah Barut, Rüya Dalgalar, Savaş Bitkin, Seçil Aras, Selim Başkud, Semih Aytekin, Sevgi Ateş, Şule Çetinbilek, Tunahan Gezgiç, Veysel Kaya, Victoria Truta, Yavuz Türkyılmaz ve Zehra Yıldırım.

02 Şubat 2021, Salı 351 kez görüntülendi