Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından “Hikâye ve Masal Dünyasına Bir Yolculuk” konulu seminer düzenlendi.

Afyon MYO konferans salonunda gerçekleştirilen ve Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Merve Biçer tarafından verilen seminere Afyon MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Elif Cönk, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen seminerde Arş. Gör. Merve Biçer tarafından kelimelerin insan hayatındaki yeri ve gücü, masalların özellikleri ve masal anlatıcılığı ile ilgili bilgiler verildi. Masalların çocuk gelişimi üzerindeki olumlu etkilerini katılımcılar ile paylaşan Arş. Gör. Biçer, çocuklara yönelik masal ve öykülerin nasıl olması gerektiği ve masal anlatımında çocukların gelişimi için dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgiler paylaştı.

Masal anlatımlarının da örneklendirildiği seminer, katılımcıların sorularının cevaplanması ile sona erdi.

27 Şubat 2020, Perşembe 458 kez görüntülendi