Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü tarafından “sivil savunma uzmanlığı, şeflik, veteriner hekimlik, biyologluk, mühendislik, 3 farklı teknikerlik (elektrik, otomotiv, sıhhi tesisat) ve metal işleri teknisyenliği” alanlarında görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı gerçekleştirildi.

AKÜ web sitesinde (www.aku.edu.tr) ilan edilen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçlarına göre, sivil savunma uzmanlığı alanında gerçekleştirilen sınavda 1 kişi, şeflik sınavında 10 kişi, veteriner hekimlik, biyologluk ve ziraat mühendisliği sınavlarında 1’er kişi, elektrik teknikerliğinde 1 kişi, otomotiv teknikerliğinde 1 kişi, sıhhi tesisat teknikerliğinde 1 kişi ile metal işleri teknisyenliği sınavında ise 1 kişi başarılı oldu.

Toplam 9 kategoride gerçekleştirilen, çoktan seçmeli sınavlar sonrasında tüm personele mülakat puanı olarak 100 tam puan verildi. Sınava giren 128 kişi arasında başarılı olan 18 personelin yükselme ve unvan değişikliğiyle ilgili işlemlerinin ilgili mevzuat çerçevesinde, Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

08 Aralık 2021, Çarşamba 553 kez görüntülendi