Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa oynayan Afyon Belediyespor’un flaş transferi Jacob Pullen, Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Jacop Pullen’in sağlık kontrolü ile ilgi kulüpten yapılan açıklamada, “Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak’a, Başhekim Prof. Dr. Adem Aslan’a, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Serkan Gökaslan’a, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erhan Bozkurt’a, Hastane Müdür Yardımcısı Filiz Özden Yılmaz’a ve hastane Başhemşireliği’ne Afyon Belediye Spor Kulübü olarak teşekkür ederiz” denildi. Yıldız oyuncu Jacob Pullen, Barcelona Lassa’da forma giydiği dönemde bir maçta 12 üçlük isabet kaydederek İspanya Basketbol Ligi’nde bu alandaki rekoru kırmayı başarmıştı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde başarılı bir grafik çizen Afyon Belediyespor, Türk Telekom’un ardından 18 galibiyetle 2. sırada bulunuyor. Afyon Belediyespor Amerika Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Philadelphia Sixers’da forma giyen, Avrupa’da ise Barcelona ve Khimki gibi devlerin kadrosunda yer alan Jacob Pullen’i geçtiğimiz günlerde kadrosuna dahil etmişti.

26 Şubat 2018, Pazartesi 804 kez görüntülendi