Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) üniversite-sanayi işbirliği kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin beşincisinde Türk Ekonomi Bankası Müdürü Şerife Aydoğuş’u konuk etti.

Yrd. Doç. Dr. Nuray Helvacıoğlu’nun koordinatörlüğünde, işletme yönetimi programı öğrencileri tarafından düzenlenen seminerde, bankacılık sektörü, iş hayatında kadın yönetici olmak, bankacılık mesleği konuları ele alındı. Bu sektörle ilgili olarak Bankalar Birliği 2016 yılı verilerinden bahseden Aydoğuş, öğrencilerin kariyer planlamalarında dikkat etmeleri gereken hususları belirterek bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Aydoğuş, sektörde iletişimin önemini ve  meslek vasıflarını anlatarak konuşmasını tamamladı.

Seminer sonunda Şerife Aydoğuş’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

03 Mayıs 2017, Çarşamba 566 kez görüntülendi