Afyonkarahisar Valiliği, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Zafer Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen “Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Paneli” kapsamında Afyonkarahisar’a gelen diplomatlar ve Türkiye Aşçılar Federasyonu temsilcileri AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Onkoloji ve Hematoloji Hastanesini ziyaret etti.

Bosna Hersek Büyükelçisi Bakir Sadoviç, Letonya Büyükelçisi Peteris Elferts, Brezilya Büyükelçiliği Müsteşarı Meguel Franco, Almanya Büyükelçiliği Gıda ve Tarım Müsteşarı Peter Bohlen ile Türkiye Aşçılar Federasyonu temsilcilerinden oluşan ziyaretçi heyeti AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem Aslan karşıladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Onkoloji ve Hematoloji Hastanesinde uygulanan tedavi yöntemleri ile ilgili bilgiler verilirken AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin sağlık turizmi için sağladığı imkanlar anlatıldı.

AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin sahip olduğu teknik donanım ve hizmetleri hakkında Prof. Dr. Adem Aslan’dan bilgi alan ziyaretçi heyete Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Korkmaz ve Onkoloji ve Hematoloji Hastanesinden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mükremin Uysal bilgiler verdi.

25 Nisan 2018, Çarşamba 578 kez görüntülendi