Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Afyonkarahisar Barosu ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin ortak çalışması ile başlatılan “Her Yönüyle Afyonkarahisar” fotoğraf yarışması 13 Ekim 2017 tarihinde yapılan jüri değerlendirmesi ile sonuçlandırıldı.

Jüri başkanlığını Prof. Güler Ertan’ın yürüttüğü, Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Öğr. Grv. Hayati Ulusay, Av. İsmail Akgül, , Muhsin Divan, Muzaffer Uyan ve Ahmet Taşdelen’den oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu ilk üç derece ve 27 adet sergilenmek üzere toplam 30 eser seçildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda birincilik ödülü Abdurrahman Çetin’e ait “Kamış Hasadı” isimli eser, ikincilik ödülü Yılmaz Kalpalp’e ait “Bulgur Kaynatmak” isimli eser, üçüncülük ödülü ise Ufuk Turpcan’a ait “El Emeği” isimli eser layık görüldü. Eserler 331 katılımcının bin 182 adet fotoğrafı arasından, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu  (TFSF) temsilcisi Zafer Gazi Tunalı gözetiminde seçildi. Yarışmanın derece almış, sergilemeye değer görülen fotoğraflarından oluşan sergi, Ekim ayının son haftasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.

17 Ekim 2017, Salı 417 kez görüntülendi