Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Bölümü tarafından “Bugünden Yarına” isimli söyleşi düzenlendi.

Öğrencilerin gelecek planlarına katkı sağlamak ve ileride sahip olabilecekleri meslekler hakkında bilgi sahibi olabilmek için düzenlenen söyleşide Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Muhasebe Müdürü Erdem Terzioğlu, Maliye Bakanlığı Gelir Uzman Yardımcısı Ali Şahan ve AKÜ Arş. Grv. Pınar Bengi Kaya öğrenciler ile bir araya geldi.

Söyleşinin açış konuşmasını yapan Maliye Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gülsüm Gürler Hazman, AKÜ Maliye Bölümünden mezun olup meslek sahibi olmuş eski öğrencilerin tecrübelerinin aktarılması için söyleşiyi düzenlediklerini kaydetti. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür eden Gürler Hazman,   “Bu toplantının amacı bölümümüzden mezun olmuş meslek mensubu kişileri sizlerle bir araya getirip, geleceğe dair planlarınızı yaptığınız şu dönemde size ışık tutmak, fikir vermek, yaşadığı tecrübeleri sizlerle paylaşmalarını sağlamak” dedi.

Açış konuşmasının ardından kendilerini tanıtan konuşmacılar, kendi meslekleri ve kariyer adımları ile ilgili öğrencilerin sorularını cevapladı.

19 Aralık 2017, Salı 576 kez görüntülendi