Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Merkezi binasının açılışı yapıldı.

Öğrenci kulüplerinin daha özgün ve faydalı çalışabilmeleri için gerekli bir adımın atıldığını ifade eden AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, “Kulüplerimiz yeni binasında kendi etkinlerini planlayabilecek ve aynı zamanda diğer kulüplerle beraber olacağı için de ortak görüşler oluşturabilecektir.  Yan tarafta toplantı salonumuz ve çalışma alanlarımız var. Öğrenci kulüplerimize bu bina sizin, size teslim ediyoruz diyoruz. Avrupa’da gelişmiş ülkelerde nasılsa burada da öyle” diye konuştu.

AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Okan Özdemir ise uzun süredir açılışı yapılacak olan binanın hayalini kurduklarını dile getirdi. AKÜ yönetiminin öğrenci kulüpleri için her türlü kolaylığı sağladığını kaydeden Özdemir, “Bundan sonra tüm iş bize düşüyor. Kulüp ve topluluklar olarak en iyi hizmeti sunacağız ve öğrencilerimizin eğitim kalitesi ile sosyalleşmelerine katkıda bulunacağız” dedi.

Açılışa, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile beraber AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Afyonkarahisarlı İş Adamı Şuayip Demirel ve İş Kadını Günay Kart, fakülte dekanları, öğrenci kulüp ve toplulukları akademik danışmanları ve öğrenciler katıldı.

12 Ekim 2017, Perşembe 58 kez görüntülendi