Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamımda kabul etti.

Solak, ziyarette yaptığı açıklamada Afyonkarahisar basın camiasının tek çatı altında toplanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek AKÜ olarak her zaman basın kuruluşları ile müspet ilişkiler kurduklarını dile getirdi. Medyanın 4. kuvvet olarak kamuda yapılanları, verilen hizmeti ve yenilikleri halka aktarmada ve aksaklıkların giderilmesi hususunda uyarıcı niteliği ile adeta köprü işlevi gördüğünü ifade eden Solak, “Ülkemizde yargı, emniyet ve sağlık ile birlikte mesai gözetmeksizin hizmet veren alanların başında gelen basın kuruluşlarına AKÜ olarak bundan sonra da imkanlarımız çerçevesinde destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile kurulan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneğinin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ise AKÜ’nün Afyonkarahisar basın camiası ile her daim güncel ve samimi ilişki kuran bir kurum olduğunu belirterek, Rektör Solak’ın medya konusundaki hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti.

Ziyarette Solak tarafından misafirlere hediye takdim edildi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Prof. Dr. İsa Sağbaş’ında hazır bulunduğu ziyarete Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt’un yanı sıra Genel Sekreter Canser Kuzu ve Denetim Kurulu Üyesi Muammer Türker katıldı.

05 Kasım 2018, Pazartesi 476 kez görüntülendi