Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ankara Üniversitesi öğretim üyeleri ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aylin Kalaycı’yı makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Necati Örmeci ve Prof. Dr. Hamit Hancı, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Ersoy Yıldırım, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Nur Tekmen ile AFSÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aylin Kalaycı yer aldı.

Ziyarette kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Solak, nazik ziyaretleri sebebiyle misafirlerine teşekkür etti.

19 Eylül 2018, Çarşamba 603 kez görüntülendi