Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Alevi Kültür Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Güllü’yü makamında kabul etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette üniversite eğitimi için AKÜ’yü tercih eden ve mezun olan öğrencilerin memnuniyetine değinen Güllü, “Afyonkarahisar dışından gelerek AKÜ Hastanesinde tedavi gören, AKÜ’de eğitim alan alevi vatandaşlarımız hiçbir sorun yaşamıyor. Üniversitemiz gelişiyor ve bunun sonucunda gerek eğitim alanında gerek sağlık alanında vatandaşlar buradan son derece memnun ayrılıyor” dedi.

Nazik ziyareti sebebiyle misafirine teşekkür eden Solak, AKÜ’nün Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve büyümesi için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

22 Ağustos 2017, Salı 473 kez görüntülendi